>

Dit jaar biedt het Mobile Health-congres, georganiseerd door Agoria en TMAB Business Events, u een unieke blik op de trends en de uitdagingen van Mobile Health.

Op het programma staan visies en strategieën van vermaarde sprekers, best practices, parallelle sessies enz.

Terwijl aanbieders van gezondheidszorg de toegang tot hun patiënten proberen te maximaliseren en tegelijkertijd hun kosten te minimaliseren, zien velen de mobiele gezondheidssector, “mobile Health”, als de oplossing om de kostenefficiëntie van de gezondheidszorg te verbeteren.

Met meer dan 7 miljard abonnementen voor mobiele diensten wereldwijd krijgt de telecomsector veel bijval van diverse verticale sectoren, met de Healthcare sector voorop. Mobile Health biedt vele opportuniteiten aan de medische en farmaceutische industrie, gaande van R&D-activiteiten tot het beveiligen van de supply chain in de strijd tegen namaak medicatie.

Bijkomend zien de mobiele netwerkoperatoren mobile Health als een lucratieve bron om hun diensten toegevoegde waarde te geven voor een groeiende populatie van abonnees die healthcare toepassingen (wearables) omarmen.

De mobile Health markt tekent vandaag al voor ongeveer 15 miljard Euro omzet en is verwacht te groeien met gemiddeld 40 % per jaar, ondanks verschillende hindernissen zoals wetgeving, patiënten aanvaarding en privacy regels.

Mis ook dit jaar het Mobile Health Congres niet, met als actueel thema: “From governance to implementation” en hoor uit eerste bron van verschillende stakeholders hoe zij zich positioneren en terrein winnen in een bruisend maar toch complex ecosysteem, waar governance zeker nog deel van uitmaakt.

Praktisch:
Woensdag 30 november 2016
Business Faculty - Neder-Over-Heembeek

Doelpubliek:
Professionals in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar nieuwe technologieën, met projecten in verschillende uitvoeringsstadia (van idee tot toepassing).